Ingrediënten:
Bereiding: Meng voor de marinade de rode peper zonder zaadjes, lente-uitje in stukjes, oregano, gember, wittewijnazijn, honing, tomatenpuree en de ketjap. Voeg er eventueel nog een teentje uitgeperste knoflook aan toe. Marineer ongeveer 1 uur de tofu hiermee. (Als je de tofu‘s middags in de marinade legt en in de koelkast bewaart is hij ‘s avonds bij gebruik zeker op smaak.) Nadat je de tofu gemarineerd hebt, steek je een cirkel van ongeveer 1,5 cm dik uit. Bak de tofu in een grillpan met hete arachide-of zonnebloemolie. Zorg dat beiden kanten lekker bruin gegrild zijn. Bestrijk het hamburgerbroodje met wat olie van de tofu en grill dat ook even kort mee op het laatst. Beleg de broodjes met de overige ingrediënten. Serveer eventueel met wat curry of yogonaise.
Recept afkomstig van marieskookwereld.nl
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
Email: info@bariatriegroepnederland.nl
Copyright 2024 Bariatrie Groep Nederland - Provided by MMC IT Solutions